B2B webshops finder nye markeder

For mig er det rigtig spændende at følge med i udviklingen indenfor ehandel

For mig er det rigtig spændende at følge med i udviklingen indenfor ehandel, hvordan markedet hele tiden udvikler sig og der kommer nye markeder og nye muligheder for hver dag der går. De kloge hoveder udvikler ny teknologi, som skaber nye muligheder og idéer, som kræver ny teknologi igen og så har vi den konstant udvikling.

Skal i bruge en ekspert i Online markedsføring ?

I mange år var rygtet, at dem der arbejdede med internettet og computere var en flok nøder

I mange år var rygtet, at dem der arbejdede med internettet og computere var en flok nøder, som sad rundt i kældre og et-værelses lejligheder og programmerede og nørdede i ting ingen forstod. Nu kalder man dem ikke længere nørder, nu kalder man den “Boss”!!

Måske er det lidt en overdrivelse, men som med så meget andet, så er det dem som brænder for noget og som virker interesserer sig for noget, som er dem der kommer frem i verden. Det er ikke længere kikset at være nørd, nu er det bare en anden måde at sige på, at personen er overdrevet klog inden et bestemt område.

Så når det næste skridt tages på nettet, og lige nu tyder det på at det er de store b2b markeder

Så når det næste skridt tages på nettet, og lige nu tyder det på at det er de store b2b markeder som er modne til at tage springet til at komme på internettet.  Der er store forskelle på de krav der er til en b2b webshop, i forhold til en normal webshop, så du kan være sikker på, at når det næste store slag skal slås på internettet, så er der nørden der har siddet og tænkt over b2b løsninger som kommer til at være med helt fremme, hvor det både er sjovt, spændende og udfordrende – og hvor det er muligt at skabe en rigtig god karriere.

Webshops med et moderne design

Idag er det meget mere vigtigt end tidligere at have et troværdigt og flot design til din webshop. Da folk er blevet mere og mere vant til at færdes online på diverse webshops er de også blevet meget mere kræsne hvad angår et websites layout og udsende. Derfor har jeg udvalgt nogle webshops som gør det rigtig flot på layout og brugervenlighed.

Fed feature i shoppen

Det fede ved shoppen er deres chat-funktion der gør at du altid kan få råd og vejledning så du får købt det optimale produkt til lejligheden. Nu når vi også går en ny jul i møde tilbyder de endda indpakning til hvad du end måtte købe. Det betyder at du selv slipper for at skulle bøvle med dette når pakken lander ved din hjemmeadresse eller hos din arbejdsplads.